Velkommen til Yancheng Tianer

Hvad er egenskaberne ved lavtrykskølet lufttørrer fra producenten af ​​kølelufttørrer?

Detkølet lufttørrerer et almindeligt anvendt tørreudstyr, som kan fjerne fugten i luften af ​​materialet med høj luftfugtighed, så det kan nå det passende fugtindhold.I den kølede lufttørrer er lavtrykskølet lufttørrer en almindelig type, og dens egenskaber er som følger:

1. Lav temperatur og lavt tryk: Tørringsprincippet for lavtrykketkølet lufttørrerer at fordampe vand fra materialet under betingelse af lav temperatur og lavt tryk, så tørreprocessen har høj sikkerhed og energieffektivitet.Samtidig kan udstyret bedre beskytte materialernes kvalitet og undgå problemer som materialeforringelse og kvalitetsforringelse forårsaget af høj temperatur og højt tryk.

2.Sikker og pålidelig: Opvarmningsmetoden for lavtrykskølet lufttørrer vedtager elektrisk opvarmning, som undgår potentielle sikkerhedsrisici, der kan være forårsaget af brandkilder, og samtidig kan nøjagtigt kontrollere opvarmningstemperaturen for at sikre tørreeffekten og materialekvalitet.

3.Stor behandlingskapacitet: Lavtrykketkølet lufttørrerhar karakteristika af stor forarbejdningskapacitet og kan behandle en række forskellige materialer på samme tid og har en bred vifte af applikationer.Samtidig er den også fremragende i tørreeffektivitet, hvilket hurtigt kan fjerne fugten i materialet og forbedre produktionseffektiviteten.

4.Miljøbeskyttelse og energibesparelse: lavtryks-koldtørreren udsender ikke skadelige gasser og producerer sekundær forurening under tørreprocessen, og kan samtidig spare energi og realisere grøn produktion.For nogle virksomheder og projekter med høje miljøkrav er det mere hensigtsmæssigt at bruge en lavtrykskølet lufttørrer.

5.Simpel betjening: lavtryksgrænsefladenkølet lufttørrerer enkel og overskuelig, og driftskravene til operatøren er meget lave, og tørreopgaven kan udføres med enkel betjening.Samtidig er det vedligeholdelsesmæssigt også meget nemt, skal blot rengøres og tjekke udstyret jævnligt.

For at opsummere har lavtrykskølet lufttørrer fordelene med sikkerhed, pålidelighed, miljøbeskyttelse, energibesparelse, stor forarbejdningskapacitet og enkel betjening i tørreprocessen og har en bred vifte af anvendelser.Det er et ideelt tørreudstyr og bliver gradvist brugt i praksis.alment benyttet.


Indlægstid: 15. august 2023
whatsapp