Velkommen til Yancheng Tianer

Rollen som kølet tryklufttørrer

Den kølede tryklufttørrer anvender kølemidlets ekspansions- og fordampningstemperatur til at få luften til at sænke sig, og højderyggen er lavere, så lavtemperaturkølemidlet trænger ind i luften gennem den fugtige varmetønde, og temperaturen på den varme luft er sænkes – vandet i luften fortættes til vanddråber og sætter sig ned, så luften bliver tør og fugtindholdet reduceres kraftigt.Dets grundlæggende arbejdsprincip er vist i det skematiske diagram (Bemærk: Det er kun en principbeskrivelse, som kan være uforenelig med det faktiske layout af blommeafskærmningsrørsystemet!) Til reference håber jeg, at det vil være nyttigt for din forståelse:
Trykluftefterbehandlingsudstyr refererer til et komplet sæt filtrerings- og tørreudstyr udviklet til at fjerne bittesmå faste partikler, en stor mængde vand og olie indeholdt i den komprimerede luft, der passerer gennem luftkompressoren, inklusive trykluftlagertanke, trykluftfiltre (højeffektiv fjernelse af olieapparat, præcisionsfilter), tryklufttørrer (frysetørrer, adsorptionstørrer), trykluft efter køler osv.
trykluft lagertank
1. Gaslagertankens funktion:
A. Opbevar trykluft;
B. Buffertryk.Da trykket af luften, der udledes fra kompressoren, svinger til en vis grad, er det tryklufttryk, der kan bruges i luftenden, mere stabilt, efter at luftlagertanken er installeret.
C. Pre-dehydrering: En del af vanddampen i luften er blevet komprimeret af kompressoren for at danne flydende vanddråber.De fleste af disse vanddråber vil blive aflejret i bunden af ​​lufttanken.Luftbeholderen har en aftapningsventil og kan udtømmes manuelt eller automatisk.
2. Valg af luftlagertank: Trykket af den valgte luftlagertank skal være i overensstemmelse med luftkompressorens arbejdstryk, og volumenet er omkring 1/5-1/10 af luftkompressorens volumenstrømshastighed;hvis omgivelserne tillader det, kan der vælges en stor kapacitet. Lufttank, hjælper med at opbevare mere trykluft for bedre præ-dehydrering.
DPC trykluftfilter
1. Filterets rolle: komprimeret luft indeholder ikke kun vand, men også olie, støv og forskellige lugtkomponenter.Enheder, der fysisk filtrerer og fjerner disse trykluftforurenende stoffer, kaldes filtre.
2. Valg af filter: Valget af filter skal øges trin for trin i rækkefølgen af ​​filtreringsnøjagtighed, og det er ikke tilladt at springe over det forrige niveau af filtrering og direkte vælge det næste niveau af filtrering.For eksempel skal P-niveau (forfilter) installeres før A-niveau (efterfilter), derefter F-niveau (fint filter), AC-niveau (deodoriserende aktivt kulfilter), AD-niveau (steriliseringsfilter) , i denne rækkefølge;Valget af filterflow svarer til luftkompressorens volumenflow.


Indlægstid: 17-jan-2023
whatsapp